Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα κόλπο για να βελτιώσετε την κατάταξη του blog σας στο Google

on line marketing, blog marketing, internet marketing, internet advertising, web marketing, seo, web advertising



Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι άρθρο για να διαβάσετε σχετικά με το blog marketing / web marketing αλλά ένα post SEO. Δηλαδή, ένα post που προσπαθώ να "ξεγελάσω" τις μηχανές αναζήτησης για να πετύχω καλή θέση στη λίστα αποτελεσμάτων. Σε αυτό το άρθρο χρησιμοποιώ την τεχνική του εμπλουτισμένου κειμένου με τις λέξεις κλειδιά (keywords): τα δικά μου keywords είναι web marketing, blog marketing, on line advertising, internet marketing, pay per click advertising, on line marketing. Έτσι προσελκύω τις μηχανές αναζήτησης κάθε φορά που κάποιος κάνει αναζήτηση με τις λέξεις blog marketing, web marketing, pay per click advertsing, on line advertising, on line marketing, internet marketing. Είναι απλό. Απλά επαναλαμβάνω όσο πιο συχνά μπορώ μέσα στο κείμενό μου τις λέξεις κλειδιά: internet marketing, web marketing, on line marketing, blog marketing, on line advertising, pay per click advertising.
Φυσικά ο τρόπος που χρησιμοποιώ σε αυτό το άρθρο την τεχνική του εμπλουτισμένου κειμένου με λέξεις κλειδιά είναι υπερβολικός γιατί είναι απλά ενδεικτικός του τρόπου που δουλεύουν οι μηχανές αναζήτησης και του πως πρέπει να σκεφτόμαστε στο SEO web marketing, για το χτίσιμο μιας επιτυχημένης internet advertising campaign . Στην πραγματικότητα η χρήση των keywords πρέπει να είναι πολύ πιο διακριτική στο blog marketing και σε καμία περίπτωση εις βάρος του περιεχομένου του post, που είναι άλλωστε και το μήνυμα μιας internet advertising - blog marketing campaign. Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι οι μηχανές αναζήτησης είναι ιδιαίτερα έξυπνες και δεν είναι εύκολο να τις "κοροϊδέψετε": μια υπερβολική χρήση keywords, όπως σε αυτό το post για παράδειγμα, μπορεί να τις "εκνευρίσει" και να κάνει κακό τελικά στην κατάταξή σας αντί για καλό.
Αυτό είναι ένα μόνο tip για το SEO στο internet marketing - blog marketing. Σε επόμενο άρθρο θα συζητήσουμε πιο σφαιρικά το θέμα του SEO.

1 σχόλιο:

  1. Your blog entry on blog marketing is very informative. Many thanks for sharing! I know that our agency is the best custom writing service providing young people with well-researched, properly-structured and appropriately-cited academic projects!

    ΑπάντησηΔιαγραφή