Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Bussines στη Ρωσία? Ο δρόμος περνά από την "ODESSA"

διαφήμιση στη Ρωσία, ρωσική αγορά, μετάφραση site στα ρωσικα, ρωσικη οικονομία, online marketing, web marketing, internet marketing, pay per click advertising, διαφήμιση στο ίντερνετ, blog marketing, free internet advertising, Google AdWords, Yandex Direct


Η ρωσική οικονομία -με τα εκατοντάδες εκατομμύρια οικονομικά ενεργούς πολίτες- είναι ιδανική για κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα, για κάθε είδους επένδυση ή προώθηση αγαθών και υπηρεσιών. Φαίνεται πως θίχτηκε ελάχιστα ή καθόλου από την οικονομική κρίση και συνεχίζει να αναπτύσσεται με υψηλούς (για τα δεδομένα της εποχής) ρυθμούς. Έτσι, στο πλάι των εκατομμυρίων νεόφτωχων που πλέον αρχίζουν να βρίσκουν ένα στενό μονοπάτι επιβίωσης, ξεφυτρώσαν και συνεχίζουν να ξεφυτρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες νεόπλουτοι και εκατομμύρια "νεο-σχεδον-πλουσιοι" -η μεσαία τάξη- με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και διάθεση για κατανάλωση έως σπατάλης! Η ελληνική βιομηχανία -και πρώτα και κύρια η τουριστική βιομηχανία- έχει πολλά να ωφεληθεί από την οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας. Ας σημειωθεί ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στη Ρωσία και τις ρωσόφωνες χώρες.
Τα καλά νέα είναι, ότι τώρα υπάρχει τρόπος για τις ελληνικές επιχειρήσεις να διαφημιστούν στη Ρωσία και να επικοινωνήσουν απευθείας με τους Ρωσόφωνους καταναλωτές, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για το online πρόγραμμα διαφήμισης στη Ρωσία, "ODESSA", ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν στη ρωσόφωνη αγορά, να μιλήσουν ρωσικά(!!!) και να χρησιμοποιήσουν τις ρωσικές μηχανές αναζήτησης.
Με το online πρόγραμμα διαφήμισης "ODESSA", σχεδιάζεται, οργανώνεται και υλοποιείται η διαδικτυακή παρουσία της ελληνικής επιχείρησης στη ρωσική γλώσσα και εξασφαλίζεται η απαιτούμενη ροή (ρωσόφωνων) επισκεπτών προς τον (ρωσικό) ιστότοπό της. Το κυριότερο εργαλείο που χρησιμοποιείται από τη μέθοδο "ODESSA", είναι η ιστοσελίδα Yandex.ru, η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία (δημοφιλέστερη από την Google), με περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά. Το πρόγραμμα διαφήμισης στη Yandex, αντίστοιχο του AdWords της Google, είναι το Yandex Direct, πρόγραμμα pay per click διαφήμισης.
Στον επόμενο πίνακα παρατίθενται τα στατιστικά των κυριοτέρων αναζητήσεων στην Yandex, μια τυχαία μέρα (19-12-2010).

Αναζητήσεις σχετικές με «Греция» (Ελλάδα) 19/12/2010

греция 535.284 - (Ελλάδα)
древняя греция 221.728 – (Αρχαία Ελλάδα)
мифы греции 35.052 – (Ελληνικοί Μύθοι)
мифы древней греции 33.097 – (μύθοι της αρχαίας Ελλάδας)
культура греции 18.633 – (Ελληνικός πολιτισμός)
туры в грецию 18.119 – (εκδρομές στην Ελλάδα)
шубы из греции 12.388 – (γούνες από την Ελλάδα)
греция цены 11.718 – (Ελλάδα οι τιμές)
греция 2010 11.149 – (Ελλάδα 2010)
история греции 10.633 – (Ελληνική ιστορία)
искусство греции 9.506 – (τέχνη στην Ελλάδα)
скачать греция 9.266 – (Ελλάδα download)
отдых в греции 8.646 – (διακοπές στην Ελλάδα)
архитектура греции 7870 – (αρχιτεκτονική στην Ελλάδα)
греция фото 7.085 – (Ελλάδα φωτογραφίες)
презентация греция 7.027 – (παρουσίαση Ελλάδα)
карта греции 6.662 – (χάρτης Ελλάδα)
погода в греции 6.628 – (ο καιρός στην Ελλάδα)
греция отзывы 6118 – (Ελλάδα αναφορές)
греция картинки 6009 – (Ελλάδα εικόνες)
отели греции 5992 – (Ελλάδα ξενοδοχεία)
шуб туры в грецию 5137 – (ταξίδια για γούνες στην Ελλάδα)
греция отдых цены 5073 – (Ελλάδα τιμές διακοπών)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, δείτε τον ιστότοπο  "ODESSA".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου